• Swimkick wedstrijden

  SwimKickwedstrijden zijn wedstrijden voor beginnende wedstrijdzwemmers  Alle kinderen kunnen vanaf hun 6e verjaardag deelnemen aan SwimKickwedstrijden. De SwimKickwedstrijden zijn bedoeld voor kinderen die kennis willen maken met wedstrijdzwemmen. Deze wedstrijden worden georganiseerd door Swol1894 enr Deltasteur in Kampen.

  Locaties 2019-2020:
  afwisselend in Kampen en in Zwolle

  Data
  28 september 2019 Kampen, zwembad de Steur
  14 december 2019 Zwolle, De Vrolijkheid
  18 januari 2020 Kampen, zwembad de Steur
  28 maart 2020 Zwolle, De Vrolijkheid
  9 mei 2020 Kampen, zwembad de Steur

  Kosten: € 3,00 per wedstrijd (wordt geïnd via automatische incasso)
  Meenemen: iets te eten en drinken, extra handdoek, extra t-shirt/trui, zwembril

  Uw kind kan zich hiervoor opgeven bij de trainers of trainers coördinator. Tevoren zal in de trainingen aandacht worden gegeven aan de gang van zaken tijdens de wedstrijd en de technieken van bijv aantikken, keerpunten en estafette zullen worden geoefend. Houdt u rekening mee dat de wedstrijd 1,5 tot 2 uur duurt en geeft u uw kind wat te eten en drinken mee en een extra handdoek en t-shirt of trainingsvest om tussen de wedstrijden door warm te blijven.
  Wij verzoeken u om uw kind te instrueren dat hij/zij bij de groep blijft en niet bij u op de tribune gaat zitten, het is anders voor ons niet mogelijk om ervoor zorg te dragen dat u kind op tijd bij de start aanwezig is. Wij dragen er zorg voor dat  er voldoende begeleiding aanwezig is.

rfwbs-slide