• Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan SWOL 1894, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en SWOL 1894 ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
  Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar SWOL 1894.
  En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je SWOL 1894 ook GRATIS sponsoren?
  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SWOL 1894. Voor jou een kleine moeite, voor SWOL 1894 zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van SWOL 1894. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert SWOL 1894 hier direct van!

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch SWOL 1894 weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor SWOL 1894 is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert SWOL 1894 niets op.

  Bezoek de SponsorKlikspagina van SWOL 1894
  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10708

rfwbs-slide