• Daphniakamp seizoen 2022/2023

 • Daphniakamp 2022/2023

  Wat was het weer een fantastisch kampweekend begin september!
  We zaten op dezelfde locatie als vorig jaar, een gezellige kampeerboerderij in Lemele waar de stapelbedden alweer voor ons klaar stonden. Ook het weer was ons gunstig gezind en trakteerde ons op een warm, zonnig en droog weekend.
  Dit keer was het thema “Nederlandse Feestdagen” waarbij alle groepjes een feestdag vertegenwoordigden: er waren Cupido’s, Paashazen en wandelende champagneglazen aanwezig, de oranje-fans hadden de Vrijmarkt voor een keer verplaatst naar Lemele en zelfs Sinterklaas en zijn Pieten en de Kerstvrouw met haar kerst(b)engeltjes waren gekomen!
  De ontvangst van de Daphnia’s ging dit keer heel anders dan voorheen: dit keer werden de zwemsters niet ontvangen door de trainers maar door een aantal ouders die in het complot waren betrokken. Zo werden ze op het Bevrijdingsfestival ontvangen door een Regisseur, Geluidsman, Visagiste en een Beveiliger aan. Ook was er een Standhouder die een welkomstdrankje uitdeelde en 2 dames van de Catering die toezicht hielden bij het maken van hun eigen speculaaspop.
  Maar wat kwam daar opeens aan… met veel uiterlijk vertoon en een Bodyguard voorop kwamen daar ineens allemaal artiesten aan!
  Andre Hazes, Karin Bloemen, Anouk, Andre Rieu, Nikkie Tutorials, Caro Emerald, Lady Gaga en zelfs internationale artieste Billie Eilish was er!
  Na hun welkomstoptreden ging het gezelschap naar de Green Room waar het tijd was voor een Meet&Greet en een nadere kennismaking.
  Twee dagen vol leuke activiteiten en veel plezier volgden: een seinspel, spooktocht, de jaarlijkse Samenwerken en Tegenwerken spelletjes, een speurtocht door het bos, een spellencircuit, een Bonte Avond vol zang, dans en toneel, een Kahootquiz, een Dropping en ook het traditionele Kwalleballen mocht natuurlijk niet ontbreken. Er was zelfs ook tijd voor alle trainers om even met hun nieuwe eigen categorie bij elkaar te gaan zitten en zo nader kennis te maken, de eerste afspraken te maken of zelfs al het eerste stukje van de choreo te droogtrainen.
  Dit alles was natuurlijk niet vol te houden zonder de overheerlijke versbereide maaltijden die Anouk en Billie Eilish samen klaargemaakt hebben dat weekend! Wat hebben we gesmuld met zijn allen!

  We kijken met zijn allen terug op een geslaagd kampweekend waarin we, middenin de zomer 😊, met zijn allen ’s ochtends aan het Paasontbijt zaten, ’s avonds aan het Kerstdiner zaten en het kampweekend afgesloten hebben met het -al wuivend met sterretjes- zingen van ABBA’s Happy New Year… maar vooral heel veel plezier met elkaar hebben gehad en het nieuwe zwemseizoen 2022/ 2023 goed zijn begonnen!

  Voor foto's, zie: https://www.swol1894.nl/daphnia-kamp-2022-2023/

   

rfwbs-slide