• Daphniakamp seizoen 2021/2022

 • Eind augustus 2021 was het dan zover… na een jaar geen kamp door Corona mochten we nu weer ons Daphniakamp houden!

  Een jaarlijks kampweekend aan het begin van het nieuwe zwemseizoen waarin we met elkaar bijpraten na de zomervakantie, aan groepsvorming doen, zowel in de nieuwgevormde categorieën als clubbreed (zwemsters), aan teambuilding doen (trainers) maar vooral heel veel plezier met elkaar maken!

  Dit doen we ieder jaar op een mooie locatie in een ander thema. Dit jaar zaten we op een mooie locatie in Lemele met de beschikking over mooie slaapzalen met stapelbedden, een goed uitgeruste keuken, het bos vlakbij en een mooi groot speelveld naast onze accommodatie. Het thema was dit jaar Olympische Spelen.

  De zwemsters werden vooraf in landengroepen ingedeeld bestaande uit zwemsters van iedere leeftijdscategorie. Iedere groep kreeg de opdracht om een zo origineel mogelijke outfit passend bij hun land te bedenken, een mooie vlag en een mascotte te maken.

  Als trainers waren we het gastland Griekenland en waren we uitgedost als Griekse Goden met onze Hoofdtrainer als Oppergod Zeus.

  Tijdens het weekend zijn 30 atleten uit Schotland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje met elkaar de sportieve strijd aangegaan dmv vele leuke spellen en opdrachten. Zo was er een zeskamp (met een zeepbaan!), een landenspel met uit ieder deelnemend land een spel, een quiz, een dropping, een Bonte Avond gevolgd door een disco en niet te vergeten het traditionele Kwalleballen!

  Er waren heuse medailles te winnen en de Kampwinnaars (Spanje) kregen een leuk cadeautje.

  Twee trainers hebben het gehele weekend voor de inwendige mens gezorgd en iedereen voorzien van overheerlijke maaltijden, allen afkomstig uit een van de deelnemende landen. Als sportclub weten we als geen ander hoe belangrijk gezonde voeding is dus werden alle maaltijden vers bereid!

  Kortom, het was weer een goed geslaagd kampweekend waarin we ontzettend veel plezier hadden met elkaar, enorm gelachen hebben met maar ook om elkaar (alle gekke outfits en superleuke spellen) en het zwemseizoen 2021/2022 samen goed begonnen zijn!

   

  Groetjes, Willemyne Otten, Trainster

   

rfwbs-slide