Nieuws

?
Snerttoernooi SWOL1894

Al jaren lang een traditie bij de zwemvereniging SWOL1894, de laatste zondag van de kerstvakantie (en meestal de 1e zondag van het nieuwe jaar): het Snerttoernooi! De verhuizing van het oude AA-bad naar het nieuwe zwembad de Vrolijkheid heeft het Snerttoernooi goed gedaan. Waar we eerder nog genoeg hadden aan één speelveld, kunnen we tegenwoordig de hele dag twee speelvelden vullen.

SYN

zaterdag 08 juni 2013 Zwolle - In het nieuwe zwembad 'De Vrolijkheid' in Zwolle wordt dit weekend Synchrobeat NK Combinatie Kampioenschappen 2013 gehouden. Er was een mooi resultaat voor de zwolse zwemmers. Een synchrobeat groep van Swol 1894 is derde geworden. De organisatie is wederom in handen van de KNZB in samenwerking met zwemvereniging SWOL 1894. Ook zondag zijn er nog wedstrijden. Wethouder Mevr. Nelleke Vedelaar opende zaterdagmiddag de kampioenschappen officieel. Daarna volgden de eerste uitvoeringen op muziek.

SYN

De afdeling synchroonzwemmen van zwemvereniging Swol 1894 zit in de lift. Op dit moment telt de afdeling 35 leden en voorzitter Juliët Knispel ziet het niveau van de Zwolse synchroonzwemmers ook steeds meer omhoog gaan. “Sinds een paar jaar zijn we begonnen met het intensief trainen van onze jongste leden en dat werpt zijn vruchten af. Mede dankzij goede trainingsvormen van de KNZB wordt het niveau hoger en de prestaties beter.”

SYN
Synchroonzwemsters Swol in subtop NK

De synchroonzwemsters van Swol 1894 zijn zaterdag bij het NK voor junioren net niet goed genoeg voor de medailles gebleken. In Emmen werd de top overheerst door meiden die in (jong) Oranje zwemmen en het verschil in trainingsintensiteit kwam goed tot uiting.