Zwemstad Clinics in Amersfoort

WED

In de tweede helft van het zwemseizoen 2016-2017 worden door Zwemstad Clinics vier clinics georganiseerd voor de lokale jeugdige zwemtalenten! De clinics zullen worden verzorgd door de senioren selectie van ZPC AMERSFOORT.

4 februari 2017 Vlinderslag
25 maart 2017 Rugslag
6 mei 2017 Schoolslag
3 juni Borst

De eerste clinic die dit seizoen wordt gegeven zal al binnenkort plaatsvinden, op 4 februari 2017 van 08:00 - 10:00 uur in het Sportfondsenbad in Amersfoort. Deze clinic staat in het teken van de vlinderslag. Onze senioren zwemmers, die samen meerdere titels hebben behaald, zullen aanwezig zijn.

De kosten voor de clinic bedragen €10,00 per kind. U kunt betalen bij binnenkomst van het zwembad. Graag verzoeken wij om het bedrag in een envelop te doen met naam en vereniging! Opgeven voor de clinic kan door een mail te sturen naar clinics.wz@zpc-amersfoort.nl. Vermeld daarin graag naam, club, leeftijd en persoonlijk record 50m vlinderslag. Zo kunnen wij zorgen voor een goede groepsindeling.

Er zal dit jaar ook weer aandacht worden besteed aan landtraining na de clinics. Hierover hoort u meer, als u uw kind opgeeft voor een of meerdere clinics.
Vragen? Mail gerust naar clinics.wz@zpc-amersfoort.nl