ZWEMCLINICS ZPC AMERSFOORT

WED

Beste zwemmer/zwemster/ouders/verzorgers,

Misschien heeft u bij het NK estafette een flyer ontvangen, of misschien wist u het al via facebook: de senioren A-selectie van ZPC AMERSFOORT organiseert in het seizoen 2017-2018 weer een reeks van vier clinics! Ben je zelf een zwemmer of heeft u een kind dat zwemt en wil hij of zij graag een keer medoen aan een clinic gegeven door echte topsporters? Geef je dan nu op voor de clinics!

We willen jullie graag allemaal uitnodigen om deel te nemen aan onze clinics, die dit jaar plaats zullen vinden op de volgende zaterdagochtenden:

4 november 2017 Borstcrawl
20 januari 2017 Schoolslag
24 februari 2017 Vlinderslag
19 mei Rugcrawl

Alle clinics zullen worden geven op de zaterdagochtenden van 8.00 tot 10.00 uur. Zoals u misschien weet, is in Amersfoort de bouw van het gloednieuwe zwemstadion Amerena in volle gang. Wij hopen dan ook om de laatste clinic van dit seizoen, de rugcrawl, in ons nieuwe bad te kunnen geven! De andere drie clinics zullen in het Sportfondsenbad plaatsvinden.

De kosten voor de clinic bedragen €10,00 per kind. U kunt betalen bij binnenkomst van het zwembad. Graag verzoeken wij om het bedrag in een envelop te doen met naam en vereniging! Opgeven voor de clinics kan door een mail te sturen naar clinics.wz@zpc-amersfoort.nl. Vermeld daarin graag naam, club, leeftijd en persoonlijk record op de 50 meter van de slag waarvoor je je opgeeft. Zo kunnen wij zorgen voor een goede groepsindeling.

Er zal dit jaar ook weer aandacht worden besteed aan landtraining na de clinics. Hierover hoort u meer, als u uw kind opgeeft voor een of meerdere clinics.

Kijk ook eens op onze facebook pagina. Voor vragen kunt u natuurlijk mailen. We hopen dat jullie dit jaar weer in grote getale zullen komen, en we hopen weer veel aan jullie te kunnen leren!

Met sportieve groet,

Stijn van Aken
Zwemstad Clinics