SWOL 1894 zoekt (hoofd)trainer wedstrijdzwemmen

WED

Onze vereniging


SWOL 1894 is een 122 jaar oude vereniging in Zwolle waar (wedstrijd) zwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen wordt aangeboden. Wij stimuleren opleidingen en conformeren ons aan Code Blauw van de KNZB voor een sportief en veilig zwemklimaat.

De afdeling (Wedstrijd)zwemmen bestaat uit basisgroepen, recreanten en wedstrijdzwemmers. De afdeling is de afgelopen jaren flink gegroeid en telt nu rond de 200 leden. De wedstrijdgroep (65 leden) is in 3 jaar tijd 2 x gepromoveerd van de regionale D-klasse naar de landelijk B-klasse. De zwemafdeling heeft meer dan 20 trainers, waarvan ruim de helft gediplomeerd. SWOL 1894 heeft haar thuisbasis in het nieuwe en goed uitgeruste 6- en 8-banenbad van zwembad De Vrolijkheid in Zwolle.


Wij zoeken


Wij zoeken met ingang van het nieuwe zwemseizoen een nieuwe (hoofd)trainer waarvan we een planmatige en coördinerende aanpak verwachten voor de wedstrijdgroep als geheel, maar zeker ook een individuele aanpak voor onze talenten. Dit uiteraard in goede samenspraak en samenwerking met de bestaande groep trainers.


Wij bieden

 

Wij bieden een mooie kans om met een leuke, enthousiaste groep zwemmers en vrijwilligers een ambitieuze sportieve prestatie neer te zetten binnen een stabiele en gezonde vereniging in een bijzonder goed uitgeruste accommodatie. Een (vrijwilligers) vergoeding is bespreekbaar.


Locatie


Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle

 

Meer informatie


Onze contactpersoon is: Jeroen Kampen, voorzitter Zwemafdeling 0629526554 voorzitter@zwemmen.swol1894.nl