Swol 1894 start samenwerking met Reuvers Sport

Jan Hoogeweg verwelkomt Reuvers Sport als nieuwe sponsor van Swol1894
ALG

“Elkaar versterken door samen te werken”; Dat is wat Jan Hoogeweg voorzitter van Swol 1894 en Marco Reuvers, eigenaar van Reuvers sport elkaar op het hart drukten de afgelopen week. Met de komst van een sponsorbord is de samenwerking nu een feit.

 

Als sportvereniging actief in verschillende disciplines in de zwemsport zoeken we niet alleen sponsors die een bedrag storten, hoewel we dat heel hard nodig hebben, maar ook op een andere manier met ons meedenken. We kijken de komende jaren hoe dat precies zal worden vormgegeven.

 

Reuverssport faciliteert nu al de levering van de huidige kleding en andere voorraad van SWOL 1894 aan de leden, die kunnen daarvoor dagelijks bij de winkel terecht aan de Assendorperstraat. De betaling wordt geregeld via de ledenadministratie. Leden van Swol kunnen in de winkel ook nog een korting tegemoet zien als ze daar andere badkleding of sportartikelen aanschaffen.

 

Over Reuvers

Reuvers Sport is een sportspeciaalzaak die al meer dan 85 jaar een begrip is in Zwolle en omgeving. Marco en Ariane zijn de 3de generatie eigenaren en worden bij gestaan door Marjolein en Nikki. Ze geven u een gedegen advies op basis van vakkennis en jarenlange ervaring. Zo is reuvers bijvoorbeeld gespecialiseerd op het gebied van tennis, voetbal, hockey, badminton, running, turnen, ballet, zwemmen en indoorsporten.

 

Verder verkopen ze dartartikelen, schaatsen en veel op het gebied van de wintersport zoals snowboots,helmen en skibrillen.
Het hele jaar door is er een breed assortiment aan sportartikelen, maar je kan ook het hele jaar terecht voor zwemartikelen.


www.reuverssport.nl