Bestuursmededeling en Kerstgroet

ALG

Rob Smit heeft als voorzitter gemeld dat hij vanaf 1 januari 2014 minimaal een jaar afwezig is in verband met een zeer uitdagende klus in Lissabon. Daardoor is hij niet in staat om zijn rol als voorzitter van Swol1894 naar behoren te blijven invullen. Hij heeft daarom het bestuur verzocht naar een opvolger uit te kijken. Het bestuur betreurt het vertrek van Rob Smit zeer, maar begrijpt zijn keuze. Lastig is het vervolgens om weer zo’n goede voorzitter te vinden.

Het bestuur heeft ervoor gekozen om Jan Hoogeweg, tot de Algemene Ledenvergadering in juni 2014, te vragen op te treden als voorzitter ad interim (a.i.). De continuïteit van het voorzitterschap binnen Swol1894 is hierdoor gewaarborgd. Sinds juni 2013 is Jan lid van het dagelijks bestuur en voldoende op de hoogte om het voorzitterschap in ieder geval tot de Algemene ledenvergadering als a.i. op zich te kunnen nemen. In juni zal de Algemene Ledenvergadering op voordracht van het bestuur de nieuwe voorzitter kiezen.

Tenslotte wil het bestuur alle leden en vrijwilligers bedanken voor het fijne verenigingsjaar 2013 en wenst iedereen gezellige kerstdagen en voor 2014 een fantastisch sportjaar.