Swol 1894 zoekt een Hoofdtrainer voor de wedstrijdselectie

ALG

 

Onze vereniging   

SWOL 1894 is een 122 jaar oude vereniging in Zwolle waar (wedstrijd) zwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen wordt aangeboden.  Wij zijn gericht op het bieden van breedtesport en conformeren ons aan Code Blauw van de KNZB voor een sportief en veilig zwemklimaat. Onze trainers zijn gediplomeerd en beschikken over een VOG. Swol 1894 is een stabiele en gezonde vereniging.  

De zwemafdeling bestaat uit de basisgroepen, de recreatieve zwemmers en  de wedstrijdselectie. De afdeling is de afgelopen jaren flink gegroeid en telt nu rond de 200 leden. Onze thuisbasis is zwembad ‘de Vrolijkheid’ in Zwolle, waar de wedstrijdselectie 5 keer per week traint in het nieuwe en goed ingerichte 8-banenwedstrijdbad.  

  

Wij bieden  

Wij bieden je een mooie kans om samen met de trainers en de 60 enthousiaste zwemmers van de wedstrijdselectie een blijvende ambitieuze sportieve prestatie neer te zetten. De afgelopen 4 jaar is de wedstrijdselectie 2x gepromoveerd van de regionale D-klasse naar de landelijke B-klasse. Net zoals in seizoen 2015-2016 is het de doelstelling voor de komende jaren om onze positie in de landelijke B-klasse te handhaven. Dit naast het continueren van de deelname van onze wedstrijdzwemmers aan het NK en NJJK.  

Een (vrijwilligers)vergoeding is bespreekbaar.  

  

Wij zoeken  

Een hoofdtrainer met een duidelijke visie op wedstrijdzwemmen. Dit  vertaalt zich in een planmatige aanpak voor de wedstrijdgroep als geheel, maar zeker ook een individuele aanpak voor onze talenten. Dit uiteraard in goede samenspraak en samenwerking met de bestaande groep trainers.  We verwachten dat de hoofdtrainer ook zelf aanwezig is in het zwembad en de trainingen verzorgt van met name onze senior wedstrijdzwemmers. De hoofdtrainer is in bezit van de benodigde diplomas.  

  

Contact  

Onze contactpersoon is:  

Annette Veluwenkamp, Secretaris wedstrijdafdeling  

Telefoon: 06 53174769 of mail: bestuur@zwemmen.swol1894.nl  

Kijk ook voor meer informatie op onze website: www.swol1894.nl  

Vacaturetekst-april 2016