Het Snerttoernooi maakt weer zijn opwachting!

Snerttoernooi SWOL1894
ALG

Al jaren lang een traditie bij de zwemvereniging SWOL1894, de laatste zondag van de kerstvakantie (en meestal de 1e zondag van het nieuwe jaar): het Snerttoernooi! De verhuizing van het oude AA-bad naar het nieuwe zwembad de Vrolijkheid heeft het Snerttoernooi goed gedaan. Waar we eerder nog genoeg hadden aan één speelveld, kunnen we tegenwoordig de hele dag twee speelvelden vullen.

 

 

Bij het snerttoernooi is iedereen welkom om een paar (korte) wedstrijdjes te spelen tegen andere teams. Alle teams zijn een mix van dames en heren en van verschillende generaties. Het zou zo zomaar kunnen dat je tegen drie generaties tegelijk speelt! In het verleden zijn er teams gevormd van synchroonzwemmers, bedrijventeams, voetbalteams, vriendengroepen en hele families.

Het doel van het snerttoernooi is PLEZIER! Je naasten een keer zelf laten ervaren hoe het is om te waterpoloën en gezamenlijk het nieuwe jaar inleiden.

En niet te vergeten: de snert van Gerard Wezenberg en de oliebollen!

 

 

 

Voor wie:            Iedereen!

                              Leden, niet-leden, vrienden, familie, buren, collega’s, voetbalteams, etc..

Voorwaarden:    Minimaal twee dames in een team en maximaal vier waterpolo-competitiespelers

Kosten:                €2,50 per persoon (t.b.v. van de club)

Waar:                  Zwembad de Vrolijkheid

                            Ossenkamp 7, Zwolle

Wanneer:          Zondag 4 januari 2015

                           13:00 – 18:00 uur          

Aanmelden:     Stuur een e-mail met een originele teamnaam naar anneliekevo@gmail.com, onder vermelding van Snerttoernooi 2015

 

 

Lukt het niet om een team op de been te brengen, dan kun je altijd bij een team aansluiten of eventueel deelnemen in het mixteam.

Heb je geen zin om te waterpoloën maar wil je wel graag helpen met bijvoorbeeld bardiensten draaien of wedstrijden fluiten, meld je dan bij sjoerd.rijnja@gmail.com.