Hoe bestel ik kleding en tassen met het SWOL1894-logo ?

Met ingang van het seizoen 2016/2017 hanteert SWOL1894 een nieuwe kledinglijn incl. tassen. 

 

Reuvers Sport, Assendorperstraat 126 in Zwolle voorziet de poloshirts, vesten en tassen van het officiële clublogo van SWOL1894. Het logo van Reuvers Sport staat op alle materialen. Reuvers Sport geeft SWOL1894-leden 10% korting op alle materialen. Om vooraf zeker te zijn dat het artikel in voorraad is, kun je gebruik maken van bijgevoegd bestelformulier. De aankoop en levering gaat buiten de administratie van SWOL1894 om en gebeurt rechtstreeks bij Reuvers Sport.

 

In het geval je het bestelformulier hebt verzonden naar info@reuverssport.nl, dan informeert Reuvers Sport je wanneer het artikel in de winkel is af te halen. Gangbare maten en artikelen als poloshirts en shorts zijn meestal direct (zonder bestelformulier) in de winkel uit voorraad leverbaar. Op andere artikelen kan een levertijd zitten.

 

 Let op!  Op het bestelformulier en de afbeeldingen wordt onderscheid gemaakt tussen kleding voor junioren en senioren! Je kunt dit aanpassen door in het filter "junioren" of "senioren" te kiezen. Vergeet bij de bestelling niet de maten te vermelden. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via info@reuverssport.nl


De procedure voor de aanschaf van zwemkleding en caps voor de waterpolo volgt een eigen traject via kleding@waterpolo.swol1894.nl 

 

Kleding

Selecteer hier jouw leeftijd!

Bestelformulier

Bestelformulier

Zie voor een overzicht van de maten onderstaand tabel, onder de tabel staat nog een link voor het uitgebreide matenoverzicht. 

 

De lange trainingsbroek is niet beschikbaar in damesmaten. 

 

Kies jouw Swol1894 afdeling
Image CAPTCHA